Hypnose… Bedrog ? Mystiek ? Bijgeloof ?
Of… werkt het echt ?

WORKSHOP HYPNOSE

 

Gebruik je innerlijke kracht

 

Vrijdag 9 november 2018 van 19u00 tot 22u30
Donderdag 29 november 2018 van 19u00 tot 22u30
Woensdag 5 december 2018 van 19u00 tot 22u30
VIP workshop: zaterdag 17/11 van 14u00 tot 18u00

Je (onder)bewustzijn biedt jou unieke kansen op een energieker en gelukkiger leven. Via hypnose ga je aan de slag met die innerlijke kracht.

 

 

Ontdek jouw innerlijke kracht

Je bent veel meer dan je fysieke lichaam. Naast je bewustzijn bepaalt ook je onderbewustzijn hoe jij je leven leeft en ervaart. Problemen en blokkades waarmee jij worstelt, hebben zich vaak op dit niveau genesteld. En tegelijk bevinden zich hier unieke kansen op een energieker, gelukkiger leven!

Hypnose gaat aan de slag met dat (onder)bewustzijn. Niet met behulp van slangen met draaiende ogen of van slingerende uurwerken: wel aan de hand van eenvoudige, maar krachtige technieken die gebruik maken van de innerlijke kracht die bij iedereen aanwezig is. Ook bij jou!

Daarom is hypnose ook het ideale middel om spanning en stress aan te pakken, of extra energie toe te voegen aan je leven als je kampt met een gebrek aan vitaliteit of zelfvertrouwen. De gedroomde manier om weer positiever en energieker in het leven te staan.

 

Op één avond…

  • Leer je hoe al jouw ervaringen worden opgeslagen op de harde schijf van je onderbewustzijn, hoe dat soms fout loopt en wat je eraan kan doen.
  • Word je je bewust van wat stress met je lichaam doet en ervaar je hoe een natuurlijke ademhaling innerlijke rust en ontspanning brengt.
  • Ontdek je hoe je dankzij hypnose snel en blijvend komaf kan maken met psychische en lichamelijke klachten zoals angsten, migraine, depressie, verslavingen en overgewicht.
  • Zet je de eerste stappen naar een gelukkig en bewust leven vol energie. Geniet van meer zelfvertrouwen en van echte vrijheid!

Wie geeft de workshop?

Marc Hofman | Al meer dan 20 jaar helpt Marc mensen tot rust te brengen, zowel lichamelijk als mentaal. In zijn zoektocht naar technieken om het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen, ontdekte hij al snel de krachtige werking van hypnose. Marc volgde in dit kader tal van cursussen en masterclasses in binnen- en buitenland. Zijn missie? Hypnose uit het verdomhoekje halen en jou de mooie, positieve effecten van deze krachtige techniek tonen.

Praktische info

Kies de datum van de workshop in onderstaand formulier

Ontvangst vanaf 18u30. Wij starten om 19u stipt.
Interactieve workshop met maximum 10 deelnemers, snel inschrijven is dus de boodschap.
Deelname is gratis, we vragen enkel een bijdrage van €15 voor de catering.

Agenda:

  • 18u30: Welkom met gezellig drankje en gezond hapje
  • 19u00: Introductie hypnose
  • 20u00: Eenvoudige maaltijd
  • 20u30: Hoe werkt hypnose + praktische uitwerking
  • 22u00: Tijd voor vragen bij drankje en versnapering.
  • 22u30: Einde

Persoonlijke vragen en problemen kunnen afzonderlijk besproken worden. Voor de privacy worden in groep de problemen enkel oppervlakkig behandeld.

Inschrijvingsformulier 


 

Totaal 15,00

 

Nieuws per categorie

Laatste reviews

Holistische massage

Erg genoten van een holistische massage. De rust, stilte en goede behandeling maken dat ik echt tot rust kon komen. In het verleden meerdere keren de zwangerschapsmassage gehad, een echte aanrader!

Anne Dekkers

Holistische massage, een weldaad voor lichaam en geest.

Een heel unieke massage met langzame en heel lange strijkbewegingen en en net voldoende druk op die plaatsen waar stress zich ophoopt. Alle delen van het lichaam krijgen aandacht en vooral ook de handmassage vond ik bijzonder aangenaam.

Tanja Buyst

Top!

Top! Ik kom terug!

Grobet Maxime