HOT CHOCOLATE MASSAGE

 

De zoetste massage in ons aanbod, barstensvol zinnenprikkelend genot. Hierbij wacht je immers niet enkel een zalige massage, maar ook de weldoende warmte en prikkelend zoete geur van gesmolten chocolade.

Bij ons vind je geen goedkope olie, aangevuld met chemische extracten: onze massage wordt uitgevoerd met echte chocolade en cacaoboter. Mocht er dus wat chocolade op je lippen komen terwijl je gezicht behandeld wordt, dan kan je deze probleemloos oplikken. Dubbel genieten!

De combinatie van de massage met de geuren die vrijkomen, brengt je al meteen in een toestand van totale ontspanning. Een waar gevoel van wellness voor huid, zintuigen én geest.

De weldadige eigenschappen van de hot chocolate massage zijn haast te talrijk om op te noemen: de huid wordt rijkelijk gevoed en verzacht, het verouderingsproces wordt tegengegaan, en dankzij de oppeppende eigenschappen van chocolade loop je na de massage op wolkjes. Chocolade heeft een antidepressieve werking, maakt je goedgezind en stimuleert de geest. Vermoeidheid wordt bestreden, de aandacht verscherpt.

Kortom: puur genieten voor lichaam én geest!

Prijzen

Hot Chocolate massage 1u30 € 145,00