Shantala baby massage

 

De Shantala baby massage is een eeuwenoude Indische traditie. De baby krijgt dagelijks een massage van de moeder. De baby wordt hiervan uitermate rustig. Het contact tussen moeder en kind is immens.

Wij passen de oude techniek toe en leren je hoe je dit zelf ook op je baby kan toepassen. Deze massage gebeurt niet zoals gewoonlijk op het aankleedkussen, maar je leert de massage uitvoeren terwijl de baby op je schoot ligt. Dit zorgt voor een zeer intens contact met jou en je baby.

Het aanleren van de massage bestaat uit drie sessies waarna je volledig zelfstandig de massage kan uitvoeren.

De sessies worden altijd individueel gegeven.

Prijs op aanvraag.

Coronamaatregelen

Beste klant,

Ten gevolge van de algemene Corona maatregelen van de regering zijn wij gesloten tot nader order. Alle afspraken worden automatisch geannuleerd.
Had je een afspraak ? Dan nemen we terug contact met je op van zodra wij zicht hebben op een mogelijke heropstart.
Wil je een nieuwe afspraak ? Vul het contactformulier in. Wij contacteren je van zodra we terug afspraken kunnen inplannen.

Dringende voetverzorging (voor diabeten, ingegroeide nagel, ontsteking, ...) kan wel nog uitgevoerd worden, maar enkel op afspraak. Gelieve hiervoor contact op te nemen via WhatsApp, mail, sms of telefoon.

Hypnotherapie: bij vragen, problemen, ... kan steeds contact opgenomen worden via telefoon.

Producten kunnen altijd besteld worden. Gelieve contact op te nemen via WhatsApp of Telefoon voor de leveringsmogelijkheden.

Onze immuunsysteem versterkende producten zijn allen voldoende in voorraad en kunnen besteld worden via WhatsApp, Telefoon of Webshop.

ZORG GOED VOOR JEZELF EN JE FAMILIE