Vierhandenmassage

 

Een vierhandenmassage is een unieke gewaarwording. Vier handen masseren ritmisch, in hetzelfde tempo, je lichaam. Je ervaart een nog intensere vorm van relaxatie, en geniet van begin tot eind (en nog een hele tijd daarna). Je moet het hebben meegemaakt om te beseffen hoe heerlijk dit is!

De vierhandenmassage is een variant van de Holistische massage, maar dan door twee personen tegelijk uitgevoerd. Perfect voor een zeer diepe relaxatie.

Prijzen

Vierhandenmassage 1u00 € 160,00

Coronamaatregelen

Beste klant,

Ten gevolge van de algemene Corona maatregelen van de regering zijn wij gesloten tot nader order. Alle afspraken worden automatisch geannuleerd.
Had je een afspraak ? Dan nemen we terug contact met je op van zodra wij zicht hebben op een mogelijke heropstart.
Wil je een nieuwe afspraak ? Vul het contactformulier in. Wij contacteren je van zodra we terug afspraken kunnen inplannen.

Dringende voetverzorging (voor diabeten, ingegroeide nagel, ontsteking, ...) kan wel nog uitgevoerd worden, maar enkel op afspraak. Gelieve hiervoor contact op te nemen via WhatsApp, mail, sms of telefoon.

Hypnotherapie: bij vragen, problemen, ... kan steeds contact opgenomen worden via telefoon.

Producten kunnen altijd besteld worden. Gelieve contact op te nemen via WhatsApp of Telefoon voor de leveringsmogelijkheden.

Onze immuunsysteem versterkende producten zijn allen voldoende in voorraad en kunnen besteld worden via WhatsApp, Telefoon of Webshop.

ZORG GOED VOOR JEZELF EN JE FAMILIE