BEAUTY

 

Het Body-Brain-Beauty concept van Antares biedt je uiteraard ook een hele waaier aan gespecialiseerde huid- en lichaamsbehandelingen. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke producten, en altijd van de grootste en betrouwbaarste merken.

 

Wij zijn erkend lid van de Belgische massagefederatie en van Besko, de beroepsvereniging voor schoonheidsspecialisten. Zo garanderen we jou steeds onze beroepskennis, kwaliteit en hygiëne.

 

Een overzicht van ons aanbod vind je in het menu hierboven. Klik op de links voor meer uitleg en prijzen.

Coronamaatregelen

Beste klant,

Ten gevolge van de algemene Corona maatregelen van de regering zijn wij gesloten tot nader order. Alle afspraken worden automatisch geannuleerd.
Had je een afspraak ? Dan nemen we terug contact met je op van zodra wij zicht hebben op een mogelijke heropstart.
Wil je een nieuwe afspraak ? Vul het contactformulier in. Wij contacteren je van zodra we terug afspraken kunnen inplannen.

Dringende voetverzorging (voor diabeten, ingegroeide nagel, ontsteking, ...) kan wel nog uitgevoerd worden, maar enkel op afspraak. Gelieve hiervoor contact op te nemen via WhatsApp, mail, sms of telefoon.

Hypnotherapie: bij vragen, problemen, ... kan steeds contact opgenomen worden via telefoon.

Producten kunnen altijd besteld worden. Gelieve contact op te nemen via WhatsApp of Telefoon voor de leveringsmogelijkheden.

Onze immuunsysteem versterkende producten zijn allen voldoende in voorraad en kunnen besteld worden via WhatsApp, Telefoon of Webshop.

ZORG GOED VOOR JEZELF EN JE FAMILIE