BAMBOE MASSAGE

 

De bamboemassage is een massagetechniek die – zoals de naam al aangeeft – gebruik maakt van bamboestokken. Deze bamboestokken werken als verlengstuk van de handen, voorarmen en ellebogen; hierdoor versterken ze de uitgevoerde handelingen en kan een zeer diepgaande massage gegeven worden. Door de uitgevoerde druk kan er veel dieper ingewerkt worden op weefsel en spieren, zonder dat de masseur zeer veel kracht moet gebruiken en zonder dat de ontvanger het gevoel heeft plat geknepen te worden.

Een bamboemassage heeft voornamelijk de volgende effecten:

  • Lymfedrainage
  • Stimulering van de bloedsomloop
  • Verzorging van pijnlijke spieren
  • Versoepeling van de spieraanhechtingen

De 3 dimensies van de bamboemassage:

  • Drainerend:  Door de drukkingen en schuifbewegingen wordt lichaamsvocht afgevoerd. De bloedsomloop en lymfeloop worden gestimuleerd, waardoor toxines sneller verwijderd worden.
  • Relaxerend:  De bamboemassage bevat verschillende bewegingen die een gevoel van vrijheid geven, prikkels verminderen en het lichaam verzachten en verlichten.
  • Modellerend: Op grote spieroppervlaktes zoals billen, bovenbenen en lenden worden knedingen toegepast, die de spieren versoepelen en remodelleren. Bovendien verhoogt dit de spiertonus en stimuleert het de versteviging.

Prijzen

Bamboe massage 1u30 € 110,00

Coronamaatregelen

Beste klant,

Ten gevolge van de algemene Corona maatregelen van de regering zijn wij gesloten tot nader order. Alle afspraken worden automatisch geannuleerd.
Had je een afspraak ? Dan nemen we terug contact met je op van zodra wij zicht hebben op een mogelijke heropstart.
Wil je een nieuwe afspraak ? Vul het contactformulier in. Wij contacteren je van zodra we terug afspraken kunnen inplannen.

Dringende voetverzorging (voor diabeten, ingegroeide nagel, ontsteking, ...) kan wel nog uitgevoerd worden, maar enkel op afspraak. Gelieve hiervoor contact op te nemen via WhatsApp, mail, sms of telefoon.

Hypnotherapie: bij vragen, problemen, ... kan steeds contact opgenomen worden via telefoon.

Producten kunnen altijd besteld worden. Gelieve contact op te nemen via WhatsApp of Telefoon voor de leveringsmogelijkheden.

Onze immuunsysteem versterkende producten zijn allen voldoende in voorraad en kunnen besteld worden via WhatsApp, Telefoon of Webshop.

ZORG GOED VOOR JEZELF EN JE FAMILIE