Stress, depressie, burn-out,…

 

Dé aandoeningen van deze eeuw. De farmaceutische sector verdient fortuinen door de verkoop van medicatie – terwijl deze vaak verslavend is, en schadelijk voor de gezondheid.

 

Met behulp van hypnose hebben we geen medicatie nodig en kunnen we de meeste van deze problemen in veel minder sessies oplossen dan de klassieke psychotherapie. In de meeste gevallen zijn slecht 6 tot 8 sessies nodig tegenover 20 sessies en meer met de klassieke behandelwijzen. 

 

Door een rechtstreekse toegang tot het onderbewustzijn kunnen wij zorgen voor een betere nachtrust, meer ontspanning en andere noodzakelijke veranderingen, om je probleem onmiddellijk op te lossen.

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor meer inlichtingen.

 

Prijzen

Kennismakingsgesprek hypnose 0u30 € 50,00
Intake gesprek 1u00 € 90,00
Hypnose sessie 1u30 € 125,00
Opvolggesprek 0u30 € 50,00

Coronamaatregelen

Beste klant,

Ten gevolge van de algemene Corona maatregelen van de regering zijn wij gesloten tot nader order. Alle afspraken worden automatisch geannuleerd.
Had je een afspraak ? Dan nemen we terug contact met je op van zodra wij zicht hebben op een mogelijke heropstart.
Wil je een nieuwe afspraak ? Vul het contactformulier in. Wij contacteren je van zodra we terug afspraken kunnen inplannen.

Dringende voetverzorging (voor diabeten, ingegroeide nagel, ontsteking, ...) kan wel nog uitgevoerd worden, maar enkel op afspraak. Gelieve hiervoor contact op te nemen via WhatsApp, mail, sms of telefoon.

Hypnotherapie: bij vragen, problemen, ... kan steeds contact opgenomen worden via telefoon.

Producten kunnen altijd besteld worden. Gelieve contact op te nemen via WhatsApp of Telefoon voor de leveringsmogelijkheden.

Onze immuunsysteem versterkende producten zijn allen voldoende in voorraad en kunnen besteld worden via WhatsApp, Telefoon of Webshop.

ZORG GOED VOOR JEZELF EN JE FAMILIE