Zweedse Massage

 

Vaak wordt de Zweedse massage beschouwd als de basis van alle andere massages. Hoewel ze zeker relaxerend is, is het toch vooral een verkwikkende massage, met een diepe inwerking op de spieren. Toch is deze massage niet harder of steviger dan een relaxatiemassage: de techniek is anders en heeft ook een meer curatief doel. De Zweedse massage wordt dan ook meestal niet op het volledige lichaam toegepast. Vaak combineren wij een relaxatiemassage en een Zweedse massage.

Een Zweedse massage is een krachtige massage, die de bloedcirculatie stimuleert en afvalstoffen uit het lichaam verwijdert. Knopen worden uit spieren gehaald, de doorbloeding wordt gestimuleerd, vermoeide en gespannen spieren worden verlicht.

Tegelijk is het ook een heerlijk ontspannende massage, voor zowel lichaam als geest. Door de toegenomen innerlijke rust wordt ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Deze massage is geschikt voor iedereen met pijn of blokkades, maar ook voor iedereen die een diep ontspannende massage wil krijgen.

Prijzen

Zweedse massage
Volledig lichaam (standaard) 1u30 € 105,00
Beperkt aantal zones 1u00 € 90,00
Beperkt aantal zones 0u30 € 80,00

Coronamaatregelen

Beste klant,

Ten gevolge van de algemene Corona maatregelen van de regering zijn wij gesloten tot nader order. Alle afspraken worden automatisch geannuleerd.
Had je een afspraak ? Dan nemen we terug contact met je op van zodra wij zicht hebben op een mogelijke heropstart.
Wil je een nieuwe afspraak ? Vul het contactformulier in. Wij contacteren je van zodra we terug afspraken kunnen inplannen.

Dringende voetverzorging (voor diabeten, ingegroeide nagel, ontsteking, ...) kan wel nog uitgevoerd worden, maar enkel op afspraak. Gelieve hiervoor contact op te nemen via WhatsApp, mail, sms of telefoon.

Hypnotherapie: bij vragen, problemen, ... kan steeds contact opgenomen worden via telefoon.

Producten kunnen altijd besteld worden. Gelieve contact op te nemen via WhatsApp of Telefoon voor de leveringsmogelijkheden.

Onze immuunsysteem versterkende producten zijn allen voldoende in voorraad en kunnen besteld worden via WhatsApp, Telefoon of Webshop.

ZORG GOED VOOR JEZELF EN JE FAMILIE