Zweedse Massage

 

Vaak wordt de Zweedse massage beschouwd als de basis van alle andere massages. Hoewel ze zeker relaxerend is, is het toch vooral een verkwikkende massage, met een diepe inwerking op de spieren. Toch is deze massage niet harder of steviger dan een relaxatiemassage: de techniek is anders en heeft ook een meer curatief doel. De Zweedse massage wordt dan ook meestal niet op het volledige lichaam toegepast. Vaak combineren wij een relaxatiemassage en een Zweedse massage.

Een Zweedse massage is een krachtige massage, die de bloedcirculatie stimuleert en afvalstoffen uit het lichaam verwijdert. Knopen worden uit spieren gehaald, de doorbloeding wordt gestimuleerd, vermoeide en gespannen spieren worden verlicht.

Tegelijk is het ook een heerlijk ontspannende massage, voor zowel lichaam als geest. Door de toegenomen innerlijke rust wordt ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Deze massage is geschikt voor iedereen met pijn of blokkades, maar ook voor iedereen die een diep ontspannende massage wil krijgen.

Prijzen

Zweedse massage
Volledig lichaam (standaard) 1u30 € 115,00
Beperkt aantal zones 1u00 € 100,00
Beperkt aantal zones 0u30 € 90,00