Hotstone massage

 

Bij de hotstone massage maken we gebruik van warme, eeuwenoude basaltstenen om het lichaam te masseren en zo totaal te ontspannen. Dit is geen nieuwe techniek: de Grieken en Romeinen gebruikten in de Oudheid al warme stenen om elkaar te masseren in de badhuizen. Zij wisten reeds dat spierpijnen, kwetsuren en kleine kwaaltjes hiermee konden verholpen worden.

Slechts enkele jaren geleden werd de hotstone massage opnieuw ontdekt in onze Westerse cultuur. Dankzij de weldadige en helende eigenschappen van deze massagevorm werd het meteen een groot succes. Wij maken bij deze massage gebruik van stenen die opgewarmd worden tot ongeveer 45°. De aangename warmte van deze stenen zorgt voor een diepe relaxatie en een gevoel van welbehagen en geborgenheid. Bovendien heeft het gewicht van de stenen, in combinatie met de warmte en beweging een zeer diepe inwerking op het spierweefsel.

Heb je last van stress, spanningsvermoeidheid, spierpijn, reuma, gewrichtsproblemen, rugpijn, een slechte doorbloeding? Voor deze, en tal van andere kwalen kan een hotstone massage bijzonder heilzaam zijn.

Prijzen

Hotstonemassage 1u30 € 110,00

Coronamaatregelen

Beste klant,

Ten gevolge van de algemene Corona maatregelen van de regering zijn wij gesloten tot nader order. Alle afspraken worden automatisch geannuleerd.
Had je een afspraak ? Dan nemen we terug contact met je op van zodra wij zicht hebben op een mogelijke heropstart.
Wil je een nieuwe afspraak ? Vul het contactformulier in. Wij contacteren je van zodra we terug afspraken kunnen inplannen.

Dringende voetverzorging (voor diabeten, ingegroeide nagel, ontsteking, ...) kan wel nog uitgevoerd worden, maar enkel op afspraak. Gelieve hiervoor contact op te nemen via WhatsApp, mail, sms of telefoon.

Hypnotherapie: bij vragen, problemen, ... kan steeds contact opgenomen worden via telefoon.

Producten kunnen altijd besteld worden. Gelieve contact op te nemen via WhatsApp of Telefoon voor de leveringsmogelijkheden.

Onze immuunsysteem versterkende producten zijn allen voldoende in voorraad en kunnen besteld worden via WhatsApp, Telefoon of Webshop.

ZORG GOED VOOR JEZELF EN JE FAMILIE