Hotstone massage

 

Bij de hotstone massage maken we gebruik van warme, eeuwenoude basaltstenen om het lichaam te masseren en zo totaal te ontspannen. Dit is geen nieuwe techniek: de Grieken en Romeinen gebruikten in de Oudheid al warme stenen om elkaar te masseren in de badhuizen. Zij wisten reeds dat spierpijnen, kwetsuren en kleine kwaaltjes hiermee konden verholpen worden.

Slechts enkele jaren geleden werd de hotstone massage opnieuw ontdekt in onze Westerse cultuur. Dankzij de weldadige en helende eigenschappen van deze massagevorm werd het meteen een groot succes. Wij maken bij deze massage gebruik van stenen die opgewarmd worden tot ongeveer 45°. De aangename warmte van deze stenen zorgt voor een diepe relaxatie en een gevoel van welbehagen en geborgenheid. Bovendien heeft het gewicht van de stenen, in combinatie met de warmte en beweging een zeer diepe inwerking op het spierweefsel.

Heb je last van stress, spanningsvermoeidheid, spierpijn, reuma, gewrichtsproblemen, rugpijn, een slechte doorbloeding? Voor deze, en tal van andere kwalen kan een hotstone massage bijzonder heilzaam zijn.

Prijzen

Hotstonemassage 1u30 € 120,00