Hotstone massage

 

Bij de hotstone massage maken we gebruik van warme, eeuwenoude basaltstenen om het lichaam te masseren en zo totaal te ontspannen. Dit is geen nieuwe techniek: de Grieken en Romeinen gebruikten in de Oudheid al warme stenen om elkaar te masseren in de badhuizen. Zij wisten reeds dat spierpijnen, kwetsuren en kleine kwaaltjes hiermee konden verholpen worden.

Slechts enkele jaren geleden werd de hotstone massage opnieuw ontdekt in onze Westerse cultuur. Dankzij de weldadige en helende eigenschappen van deze massagevorm werd het meteen een groot succes. Wij maken bij deze massage gebruik van stenen die opgewarmd worden tot ongeveer 45°. De aangename warmte van deze stenen zorgt voor een diepe relaxatie en een gevoel van welbehagen en geborgenheid. Bovendien heeft het gewicht van de stenen, in combinatie met de warmte en beweging een zeer diepe inwerking op het spierweefsel.

Heb je last van stress, spanningsvermoeidheid, spierpijn, reuma, gewrichtsproblemen, rugpijn, een slechte doorbloeding? Voor deze, en tal van andere kwalen kan een hotstone massage bijzonder heilzaam zijn.

Prijzen

Hotstonemassage 1u30 € 110,00

Coronamaatregelen

Beste klant,

Vanaf maandag 18/5 mogen weer opstarten. We zullen dan ook klaar staan om jullie op een veilige en hygiënische manier te ontvangen.

Aangezien we reeds hoge hygiënische normen hanteerden zoals elke klant een nieuwe handdoek, telkens onze handen ontsmetten voor en na een behandeling, enz. hoeven we niet enorm veel extra maatregelen te nemen.

We willen toch vragen om volgende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:

  • Heb je ziektesymptomen, koorts, hoesten, hoofdpij, kortademigheid,... , of ben je in contact geweest met een mogelijk besmette persoon, verwittig ons en stel de verzorging uit.
  • Ontsmet alle persoonlijke voorwerpen die je aanraakt (sleutels, gsm, bankkaart, autostuur, ...)
  • Breng een mondmasker mee en zet het op voor het binnen komen.  Dit is een verplichting van de veiligheidsraad.
  • Kom zoveel mogelijk op tijd zodat de wachtruimte niet te volg geraakt.
  • Ben je veel te vroeg, wacht dan op de parkeerplaats.
  • Verplicht handen te wassen bij het binnen komen
  • Raak zo weinig mogelijk aan eens je binnen bent.
  • Eventuele begeleiders moeten buiten wachten.
  • Betaal elektronisch.

Met deze eenvoudige maatregelen bescherm je jezelf, onze andere klanten en de persoon die je verzorgt.
Wij danken je voor je begrip en zullen er ook alles aan doen om het voor jou zo veilig mogelijk te houden.

Het Antares Team.