Gastenboek

Samenvatting:                                                   Beoordeling maken

4.94.9 out of 5 stars (based on 34 reviews)
Excellent88%
Very good12%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

 

Beoordelingen:

Bedankje

10/07/2018

Tav mr,

Beste,
Graag wil ik je bedanken voor je behandeling met hypnose therapie.
Ik kwam bij je voor mijn rode wijntjes…..
Na 3 weken volledige onthouding, wat trouwens zeer vlot ging, sta ik sterker tegenover alcohol. Dit weekend eens een cava en glaasje wijn gedronken. Daarna terug water en tonic. Het maakt van mij een gelukkig mens! Heb ingezien dat een tonic als apero ook lekker is.
Bedankt
Mvg
Sonja

Sonja De Keyzer

Bijzonder kundige ontharing

05/07/2018

Onthaard worden is nooit aangenaam, zeker niet wanneer de intieme delen van hun haren ontrukt worden. Jullie weten dit echter op een bijzonder kundige manier te doen. Perfecte ontharing door een uiterst sympathieke dame!

Jonas

gezellige babbel terwijl je professioneel behandeld wordt 😉

29/06/2018

Ik was heel blij dat ik zo last minute nog een brazilian wax kon krijgen. Het meisje dat me hielp was superprofessioneel en heel gezellig. Fijne start van mijn vakantie 🙂

Martine Van Audenhove

Het was een ontdekking

27/06/2018

heel goed, het resultaat, de rimpels weg, een heel gladde huid, en ik voel me er goed bij.

vlerick Andrea

Ontspannend, vriendelijk, waar voor je geld

26/06/2018

Een eerste bezoek aan dit centrum. Reservatie via mail prima, telefonisch moeilijker te bereiken. Prima ontvangst. Reservatie voor volledige massage. Keuze uit relaxatie of holistische. Voldoende en correcte uitleg bij elke soort massage. Respect voor ieders lichaam. Heerlijk genoten. Volledig ontspannen. Zijn geld waard.

Karolien

Top

24/06/2018

HEEL VRIENDELIJK MOOIE RESULTAAT ZE DOEN HUN JOB GRAAG.

Morina Samed

Response from Antares Beauty en Wellness Center

Bedankt !

Zalig wegdromen ...

20/06/2018

Eerste keer een holistische massage ondergaan. Je wordt rustig ontvangen, op je gemak gesteld en krijgt de tijd om in relaxatiemodus te geraken ? Het was anderhalf uur zalig genieten! Pijnlijke, zwakke plekken kregen extra aandacht. Het mocht gerust nog langer duren. Bedankt! Jullie zien me zeker en vast terug.

Ellen Devlieger

Sportmassage

18/06/2018

Ik kreeg vandaag een sportmassage van 1u30. Ik voelde me in de 7e hemel ! Wat heb ik ervan genoten, wat deed het deugd om even van mijn 3 kindjes weg te zijn. Topmassage van een heel vriendelijke dame, heel professioneel ook. Ik kom (opnieuw) terug

Ineke cassiman

correcte & vriendelijke behandeling

11/06/2018

Al elke keer ben ik tevreden geweest van mijn behandelingen. De suikerwax is mijn favorietje, het personeel altijd beleefd en vriendelijk

Astrid Wallijn

Heel erg goed

25/05/2018

Ik ben vandaag voor het eerst in lange tijd voor een epilatie met suiker van de benen en een medische pedicure geweest. De behandeling was zalig en het contact met de schoonheidsspecialisten zeer aangenaam. Bedankt.

Marie-Caroline B.