Zwangerschapsmassage

 

Zwangerschapsmassage helpt je te ontspannen en houdt je lichaam in vorm, zodat je er weer volledig tegenaan kunt. Tijdens je zwangerschap wordt je lichaam extra zwaar belast: verschillende lichaamsdelen staan onder spanning en voelen verhoogde druk, je benen kunnen opzwellen, … Hoe verder de zwangerschap vordert, hoe zwaarder je lichaam het te verduren krijgt. Voldoende aandacht voor je lichaam is dus absoluut noodzakelijk – en een massage is hiervoor het ideale middel.
Door een aangepaste zwangerschapsmassage worden de spanningen in het lichaam een beetje verlicht. Dit geeft een enorm weldadig gevoel van rust, en een ware ontspanning van de spieren. Pijnpunten in de rug, benen, … kunnen soms volledig weggenomen worden. Gezwollen ledematen worden met speciale massagetechnieken behandeld.
Tegelijk geeft de massage je ook extra energie. Na onze behandeling loop je terug op veertjes en kan je er weer tegenaan. Je lichaam is weer volledig in conditie om zijn zware taak verder te zetten.

Heb je een borstvoedingskussen ?  Breng dat zeker mee, dan gebruiken we het om je comfortabel te positioneren.

Vanaf ongeveer 32 weken zwangerschap kunnen wij je ook de perineummassage aanleren. Deze massage vermindert de kans op inscheuren of knippen tijdens de bevalling. Het is een zeer eenvoudige techniek die makkelijk kan aangeleerd worden en al zeer goed zijn nut bewezen heeft. Door de massage krijgt het perineum een goede doorbloeding, blijft de huid soepel en worden de spieren geoefend.

 

Ook postnataal is massage een ware aanrader voor je lichaam.  Door de massage zal je lichaam sneller herstellen.

 

Je kan ook samen met je kindje komen.  Dan leren wij je hoe je je baby kan verwennen en kalmeren met behulp van massage (zie ook onze pagina over Shantala Baby massage).

Prijzen

Zwangerschapsmassage
Standaard 1u30 € 105,00
Opleiding perineummassage 0u30 € 20,00

Coronamaatregelen

Beste klant,

Vanaf maandag 18/5 mogen weer opstarten. We zullen dan ook klaar staan om jullie op een veilige en hygiënische manier te ontvangen.

Aangezien we reeds hoge hygiënische normen hanteerden zoals elke klant een nieuwe handdoek, telkens onze handen ontsmetten voor en na een behandeling, enz. hoeven we niet enorm veel extra maatregelen te nemen.

We willen toch vragen om volgende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:

  • Heb je ziektesymptomen, koorts, hoesten, hoofdpij, kortademigheid,... , of ben je in contact geweest met een mogelijk besmette persoon, verwittig ons en stel de verzorging uit.
  • Ontsmet alle persoonlijke voorwerpen die je aanraakt (sleutels, gsm, bankkaart, autostuur, ...)
  • Breng een mondmasker mee en zet het op voor het binnen komen.  Dit is een verplichting van de veiligheidsraad.
  • Kom zoveel mogelijk op tijd zodat de wachtruimte niet te volg geraakt.
  • Ben je veel te vroeg, wacht dan op de parkeerplaats.
  • Verplicht handen te wassen bij het binnen komen
  • Raak zo weinig mogelijk aan eens je binnen bent.
  • Eventuele begeleiders moeten buiten wachten.
  • Betaal elektronisch.

Met deze eenvoudige maatregelen bescherm je jezelf, onze andere klanten en de persoon die je verzorgt.
Wij danken je voor je begrip en zullen er ook alles aan doen om het voor jou zo veilig mogelijk te houden.

Het Antares Team.