Zwangerschapsmassage

 

Zwangerschapsmassage helpt je te ontspannen en houdt je lichaam in vorm, zodat je er weer volledig tegenaan kunt. Tijdens je zwangerschap wordt je lichaam extra zwaar belast: verschillende lichaamsdelen staan onder spanning en voelen verhoogde druk, je benen kunnen opzwellen, … Hoe verder de zwangerschap vordert, hoe zwaarder je lichaam het te verduren krijgt. Voldoende aandacht voor je lichaam is dus absoluut noodzakelijk – en een massage is hiervoor het ideale middel.
Door een aangepaste zwangerschapsmassage worden de spanningen in het lichaam een beetje verlicht. Dit geeft een enorm weldadig gevoel van rust, en een ware ontspanning van de spieren. Pijnpunten in de rug, benen, … kunnen soms volledig weggenomen worden. Gezwollen ledematen worden met speciale massagetechnieken behandeld.
Tegelijk geeft de massage je ook extra energie. Na onze behandeling loop je terug op veertjes en kan je er weer tegenaan. Je lichaam is weer volledig in conditie om zijn zware taak verder te zetten.

Heb je een borstvoedingskussen ?  Breng dat zeker mee, dan gebruiken we het om je comfortabel te positioneren.

Vanaf ongeveer 32 weken zwangerschap kunnen wij je ook de perineummassage aanleren. Deze massage vermindert de kans op inscheuren of knippen tijdens de bevalling. Het is een zeer eenvoudige techniek die makkelijk kan aangeleerd worden en al zeer goed zijn nut bewezen heeft. Door de massage krijgt het perineum een goede doorbloeding, blijft de huid soepel en worden de spieren geoefend.

 

Ook postnataal is massage een ware aanrader voor je lichaam.  Door de massage zal je lichaam sneller herstellen.

 

Je kan ook samen met je kindje komen.  Dan leren wij je hoe je je baby kan verwennen en kalmeren met behulp van massage (zie ook onze pagina over Shantala Baby massage).

Prijzen

Zwangerschapsmassage
Standaard 1u30 € 105,00
Opleiding perineummassage 0u30 € 20,00

Coronamaatregelen

Beste klant,

Ten gevolge van de algemene Corona maatregelen van de regering zijn wij gesloten tot nader order. Alle afspraken worden automatisch geannuleerd.
Had je een afspraak ? Dan nemen we terug contact met je op van zodra wij zicht hebben op een mogelijke heropstart.
Wil je een nieuwe afspraak ? Vul het contactformulier in. Wij contacteren je van zodra we terug afspraken kunnen inplannen.

Dringende voetverzorging (voor diabeten, ingegroeide nagel, ontsteking, ...) kan wel nog uitgevoerd worden, maar enkel op afspraak. Gelieve hiervoor contact op te nemen via WhatsApp, mail, sms of telefoon.

Hypnotherapie: bij vragen, problemen, ... kan steeds contact opgenomen worden via telefoon.

Producten kunnen altijd besteld worden. Gelieve contact op te nemen via WhatsApp of Telefoon voor de leveringsmogelijkheden.

Onze immuunsysteem versterkende producten zijn allen voldoende in voorraad en kunnen besteld worden via WhatsApp, Telefoon of Webshop.

ZORG GOED VOOR JEZELF EN JE FAMILIE