Therapeutische Massage

 

Bij een therapeutische massage werken we volledig op maat van de klant, in functie van de klachten en het doel dat we willen bereiken. Meestal gebruiken we hiervoor basistechnieken van de Zweedse en de Holistische/Energetische massage.

De behandelde klachten zijn zeer uiteenlopend, en kunnen zowel fysiek, psychisch als psychosomatisch (lichamelijke klachten als gevolg van een psychisch probleem) zijn. Met andere woorden: wij behandelen zo goed als elke klacht, hoe uiteenlopend ook, door middel van massage.

Bij fysieke klachten gebruiken we basistechnieken van de Zweedse massage, eventueel aangevuld met specifieke behandelingen zoals bijvoorbeeld het gebruik van warme modder. Bij spierpijnen, gewrichtspijnen, verminderde bewegingsmogelijkheden, … bereiken we hiermee uitstekende resultaten. Indien we echter vaststellen dat de klachten een medische behandeling vereisen, zullen we je onmiddellijk doorverwijzen naar een arts voor verdere opvolging.

Psychische en psychosomatische aandoeningen (blokkades, angsten, remmingen, partnerproblemen, …) zijn een stuk complexer, maar toch zeer goed te behandelen – met een uitstekende slaagkans. Hierbij gebruiken we vooral technieken uit de Holistische massage. In sommige gevallen dienen we de hulp van gespecialiseerde artsen in te roepen, en werken we verder in samenspraak met de arts of in combinatie met een therapie bij de arts.

Voor elke klant wordt tijdens een intakegesprek een specifiek behandelingsplan opgesteld, steeds volledig in samenspraak. Dit kan variëren van intensieve tot zeer ontspannende massages, vaak in combinatie met ontspanningstechnieken.

Door onze behandeling willen wij je leren om je lichaam te ontspannen en (terug) te ervaren, om te ontspannen door aanraking, … Zodra we erin slagen om je lichamelijk te ontspannen kunnen we ook de geestelijke ontspanning stimuleren, negatieve spanningen doen wegvloeien en positieve energie naar binnen laten stromen. Door de bewegingen van de therapeut word je (opnieuw) bewust van elk plekje op je lichaam, elke prikkeling, voel je je steeds lichter worden. Je geest stelt zich volledig open en laat emoties wegvloeien.

Indien nodig kunnen we onze behandeling extra ondersteunen met behulp van bijkomende ontspanningstechnieken, die je eventueel ook thuis kan uitvoeren.

Prijzen

Therapeutische massage
Basis 0u30 € 70,00
Per bijkomend kwartier 0u15 € 10,00

Coronamaatregelen

Beste klant,

Vanaf maandag 18/5 mogen weer opstarten. We zullen dan ook klaar staan om jullie op een veilige en hygiënische manier te ontvangen.

Aangezien we reeds hoge hygiënische normen hanteerden zoals elke klant een nieuwe handdoek, telkens onze handen ontsmetten voor en na een behandeling, enz. hoeven we niet enorm veel extra maatregelen te nemen.

We willen toch vragen om volgende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:

  • Heb je ziektesymptomen, koorts, hoesten, hoofdpij, kortademigheid,... , of ben je in contact geweest met een mogelijk besmette persoon, verwittig ons en stel de verzorging uit.
  • Ontsmet alle persoonlijke voorwerpen die je aanraakt (sleutels, gsm, bankkaart, autostuur, ...)
  • Breng een mondmasker mee en zet het op voor het binnen komen.  Dit is een verplichting van de veiligheidsraad.
  • Kom zoveel mogelijk op tijd zodat de wachtruimte niet te volg geraakt.
  • Ben je veel te vroeg, wacht dan op de parkeerplaats.
  • Verplicht handen te wassen bij het binnen komen
  • Raak zo weinig mogelijk aan eens je binnen bent.
  • Eventuele begeleiders moeten buiten wachten.
  • Betaal elektronisch.

Met deze eenvoudige maatregelen bescherm je jezelf, onze andere klanten en de persoon die je verzorgt.
Wij danken je voor je begrip en zullen er ook alles aan doen om het voor jou zo veilig mogelijk te houden.

Het Antares Team.