Persoonlijke, professionele behandelingen in een gezellige, huiselijke, ontspannen sfeer.

Antares Body-Brain-Beauty brengt lichaam en geest helemaal in evenwicht door behandeling van het lichaam met o.a. massage (Body), het tot rust brengen van de geest door ontspanningstechnieken en hypnose (Brain), en het lichaam mooi te maken (Body).  Het is een plaats waar iedereen zich thuis kan voelen. Wij hebben er voor gekozen om een huiselijke sfeer te bieden waar je je al onmiddellijk bij het binnen komen gemakkelijk voelt en van de ontspannen sfeer kan beginnen genieten. De warmte en de gezelligheid zullen je bekoren.

Wij bieden een grote waaier aan behandelingen en producten, tegen betaalbare prijzen voor iedereen.

We werken zo veel als mogelijk met natuurlijke producten met als doel het lichaam te verzorgen zonder nadelige gevolgen. We maken enkel gebruik van de beste producten van gerenommeerde merken. We besteden veel tijd aan de opleiding van onze mensen om U de juiste, correct uitgevoerde verzorging te kunnen bieden.

Respect voor het lichaam en de geest is een van onze hoogste waarden.

Wij houden ons aan een strenge deontologie die door al onze medewerkers onderschreven is.

Hygiëne en netheid staan centraal.

Alleen zuivere, natuurlijke producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen zijn voor ons aanvaardbaar. Voor onze behandelingen is het gebruik van chemische producten of producten verkregen door gebruik van chemicaliën totaal uitgesloten. Daarom hebben we ook besloten om enkel producten van leveranciers te gebruiken die dezelfde normen hanteren en zoveel mogelijk Fair Trade produkten gebruiken, zelfs al zijn deze produkten soms duurder.

Al onze medewerkers hebben de nodige opleidingen gevolgd en zijn gekwalificeerd om de aangeboden behandelingen op een veilige manier te kunnen verstrekken.

Kortom, Antares Wellness garandeert je een zorgeloze, veilige en respectvolle behandeling.

Heb je een specifieke vraag of probleem, leg het ons voor, als het in onze mogelijkheid ligt zullen we je proberen te helpen, zoniet zullen we je in contact brengen met de mensen die hiervoor wel de juiste kwalificaties hebben en beter geschikt zijn om je verder te helpen.

Nog enige twijfels of dit wel voor jou geschikt is ? Consult is bij ons steeds gratis en vrijblijvend. Je kan dus altijd zonder enige verplichting en volledig gratis een afspraak maken om met ons kennis te maken en onze producten en werkwijzen te ervaren.

We hopen je spoedig te mogen verwelkomen.

Het Antares Wellness team.

Coronamaatregelen

Beste klant,

Vanaf maandag 18/5 mogen weer opstarten. We zullen dan ook klaar staan om jullie op een veilige en hygiënische manier te ontvangen.

Aangezien we reeds hoge hygiënische normen hanteerden zoals elke klant een nieuwe handdoek, telkens onze handen ontsmetten voor en na een behandeling, enz. hoeven we niet enorm veel extra maatregelen te nemen.

We willen toch vragen om volgende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:

  • Heb je ziektesymptomen, koorts, hoesten, hoofdpij, kortademigheid,... , of ben je in contact geweest met een mogelijk besmette persoon, verwittig ons en stel de verzorging uit.
  • Ontsmet alle persoonlijke voorwerpen die je aanraakt (sleutels, gsm, bankkaart, autostuur, ...)
  • Breng een mondmasker mee en zet het op voor het binnen komen.  Dit is een verplichting van de veiligheidsraad.
  • Kom zoveel mogelijk op tijd zodat de wachtruimte niet te volg geraakt.
  • Ben je veel te vroeg, wacht dan op de parkeerplaats.
  • Verplicht handen te wassen bij het binnen komen
  • Raak zo weinig mogelijk aan eens je binnen bent.
  • Eventuele begeleiders moeten buiten wachten.
  • Betaal elektronisch.

Met deze eenvoudige maatregelen bescherm je jezelf, onze andere klanten en de persoon die je verzorgt.
Wij danken je voor je begrip en zullen er ook alles aan doen om het voor jou zo veilig mogelijk te houden.

Het Antares Team.