Hypnose… Bedrog ? Mystiek ? Bijgeloof ?
Of… werkt het echt ?

GRATIS WORKSHOP HYPNOSE

 

Gebruik je innerlijke kracht

 

Wat zijn de mentale gevolgen van dit Corona tijdperk ?

 

Hoe ontstaat burn-out, burn-in, bore-out, … ?

 

Waarom heb je bepaalde blokkeringen, gebrek aan zelfvertrouwen, … ?


en wat kan hypnose hieraan doen?

Al deze vragen en nog veel meer worden beantwoord op onze gratis workshop van:

Vrijdag 26/11 van 18u30 tot 22u30

Je (onder)bewustzijn biedt jou unieke kansen op een energieker en gelukkiger leven. Via hypnose ga je aan de slag met die innerlijke kracht.

 

Ontdek jouw innerlijke kracht

Je bent veel meer dan je fysieke lichaam. Naast je bewustzijn bepaalt ook je onderbewustzijn hoe jij je leven leeft en ervaart. Problemen en blokkades waarmee jij worstelt, hebben zich vaak op dit niveau genesteld. En tegelijk bevinden zich hier unieke kansen op een energieker, gelukkiger leven!

Hypnose gaat aan de slag met dat (onder)bewustzijn. Niet met behulp van slangen met draaiende ogen of van slingerende uurwerken: wel aan de hand van eenvoudige, maar krachtige technieken die gebruik maken van de innerlijke kracht die bij iedereen aanwezig is. Ook bij jou!

Daarom is hypnose ook het ideale middel om spanning en stress aan te pakken, of extra energie toe te voegen aan je leven als je kampt met een gebrek aan vitaliteit of zelfvertrouwen. De gedroomde manier om weer positiever en energieker in het leven te staan.

 

Op één avond…

 • Leer je hoe al jouw ervaringen worden opgeslagen op de harde schijf van je onderbewustzijn, hoe dat soms fout loopt en wat je eraan kan doen.
 • Word je je bewust van wat stress met je lichaam doet en ervaar je hoe een natuurlijke ademhaling innerlijke rust en ontspanning brengt.
 • Ontdek je hoe je dankzij hypnose snel en blijvend komaf kan maken met psychische en lichamelijke klachten zoals angsten, migraine, depressie, verslavingen en overgewicht.
 • Zet je de eerste stappen naar een gelukkig en bewust leven vol energie. Geniet van meer zelfvertrouwen en van echte vrijheid!

Wie geeft de workshop?

Marc Hofman | Al meer dan 20 jaar helpt Marc mensen tot rust te brengen, zowel lichamelijk als mentaal. In zijn zoektocht naar technieken om het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen, ontdekte hij al snel de krachtige werking van hypnose. Marc volgde in dit kader tal van cursussen en masterclasses in binnen- en buitenland. Zijn missie? Hypnose uit het verdomhoekje halen en jou de mooie, positieve effecten van deze krachtige techniek tonen.

Praktische info

Kies de datum van de workshop in onderstaand formulier

Ontvangst vanaf 18u30. Wij starten om 19u stipt.
Interactieve workshop met maximum 10 deelnemers, snel inschrijven is dus de boodschap.

Agenda:

 • 18u30: Welkom met gezellig drankje en gezond hapje
 • 19u00: Hoe werkt hypnose + praktische uitwerking
 • 20u30: Korte pauze.
 • 20u30: Wat kunnen we met hypnose bereiken en wat kan niet.
 • 22u30: Tijd voor vragen en praktische toepassingen bij drankje en versnapering.

Persoonlijke vragen en problemen kunnen afzonderlijk besproken worden. Voor de privacy worden in groep de problemen enkel oppervlakkig behandeld.

Inschrijvingsformulier

  Ik schrijf mij in voor de mailcommunicatie van Antares

  Events en nieuws per categorie